Μήνυμα της διεύθυνσης

«Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

           Το 2ο Γυμνάσιο Λάρισας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει και να προασπίσει την υγεία και την ασφάλεια όλων των μελών του, καθώς  και για την προσαρμογή όλων μας  στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του Covid-19. Ο ρόλος μας για την επιτήρηση των μαθητών  και την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων προστασίας  είναι ακόμα περισσότερο αυξημένος. Εξίσου αυξημένος είναι και ο ρόλος των γονέων τόσο στην επισήμανση της ατομικής ευθύνης του κάθε μαθητή όσο και στην καθοδήγηση για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως η σωστή χρήση της μάσκας, η τήρηση κοινωνικών αποστάσεων, η υγιεινή των χεριών, η αναπνευστική υγιεινή και ο αερισμός των κλειστών χώρων.

         Σας παρακαλούμε να υπενθυμίζετε στο παιδί σας να φέρει μαζί του περισσότερες από μια μάσκες και αντισηπτική λοσιόν ή χαρτομάντιλα. Ζητάμε τη βοήθειά σας ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών  μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ακολουθούμε πιστά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες καθώς και όλες τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Λόγω της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η ενημέρωσή σας για τη φοίτηση-πρόοδο των μαθητών δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί με προσέλευση στο σχολείο όπως γινόταν μέχρι και το προηγούμενο σχολικό έτος. Για οτιδήποτε σχετικό σας απασχολεί, παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τη Γραμματεία ή τη Διεύθυνση του Σχολείου.»

Πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων, αναστολή λειτουργίας Τμημάτων ή Σχολικής Μονάδας.