Μετά τη μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην άνοιξη και τη συναυλία του μουσικού μας συγκροτήματος, το σχολείο μετέβη στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας όπου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση ?Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο?. f43-

   Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μαθητών του σχολείου, την οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξε η καθηγήτρια μουσικής κα. Αγορογιάννη Βασιλική. Το πάθος των παιδιών ήταν τόσο μεγάλο που ακολούθησαν πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας ακόμα και στην περίοδο των διακοπών του Πάσχα. Τελικά όμως κατάφεραν να αποδώσουν το έργο του Αλέκου Σακελλάριου σε υψηλό επίπεδο ερμηνευτικά, σκηνικά και ενδηματολογικά. Τα ίδια τα παιδιά δε -με βάση τα λεγόμενά τους-  θα θυμούνται την εμπειρία τους αυτή για πολλά πολλά χρόνια.

Στιγμιότυπα:

Ολόκληρη η παράσταση:

   Τις δύο αυτές ημέρες, μαθητές, γονείς και συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση έργων στα μαθήματα των Καλλιτεχνικών και της Τεχνολογίας. Η έκθεση στήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου από τους υπεύθυνους καθηγητές των μαθημάτων Μαρία Αντωνίου, Αλεξία Τζέλλα  και Χρήστο Παλάτο.

   Ορίστε μερικά από τα έργα των παιδιών.

   Ολόκληρη η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου με πρώτους τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου, συγχαίρουν θερμά και ευχαριστούν, μαθητές και συναδέλφους που συμμετείχαν και οργάνωσαν τις εκδηλώσεις αυτές.

 

Tags: , , , ,