Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022,πραγματοποιήθηκε μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας. Η γιορτή αυτή άρχισε με μια σύντομη ομιλία της διευθύντριας του σχολείου κας  Γκαρά Άλκηστης η οποία ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο  και τους παρότρυνε να αγωνίζονται ενάντια σε όποια δυσκολία συναντήσουν προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Φιλίνα Γεωργούλη-Λάμαρη  ευχαρίστησε τη Διεύθυνση, τους Καθηγητές, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες όλων των μαθητών, για την άψογη συνεργασία που υπήρξε σε μια ιδιόμορφη σχολική χρονιά. Απευθυνόμενη στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ’ μεταξύ άλλων είπε: «Οι καθηγητές σας είναι εδώ, έχοντας την επιθυμία να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια και να προχωρήσετε στο επόμενο σκαλοπάτι με Επιτυχία! Είναι εδώ, για να βάλουν ένα λιθαράκι για το μέλλον σας και κατανοώντας το αυτό, να αντιμετωπίσετε το σχολείο σαν «μια μεγάλη αγκαλιά γνώσεων και όμορφων εμπειριών»! Είστε μια φουρνιά, να το πω λαϊκά, που σας δόθηκε η ευκαιρία να ωριμάσετε, κάπως απότομα δυστυχώς, λόγω της πανδημίας που βιώσατε, κατά την διάρκεια όλων των χρονών του Γυμνασίου, σε μια δύσκολη αναπτυξιακή σας ηλικία πολλών ψυχολογικών αλλαγών.

Σταθήκατε όμως με ήθος, δύναμη και δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα στις επιβεβλημένες συνθήκες: των τηλεδιασκέψεων που επέβαλε την αποκοινωνικοποίησή σας, τα αντισηπτικά, τις μάσκες, τα ανοιχτά παράθυρα, την απαγόρευση εκδρομών, ομαδικών εκδηλώσεων κ.α. Σεβαστήκατε τους Καθηγητές και τους συμμαθητές σας δείχνοντας κατανόηση και υπομονή.

Είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Τα Καταφέρατε Παιδιά!

Με την ίδια διάθεση, ευχόμαστε να αντιμετωπίσετε και τις εξετάσεις που έπονται, που είναι για εσάς μια πρωτόγνωρη εμπειρία, με Θάρρος και Ωριμότητα!

Καλή Επιτυχία !»

Στη συνέχεια, μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακό και χαρούμενο, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Λάρισας προσφέρθηκαν στους/στις  μαθητές/τριες  της Τρίτης Τάξης αναμνηστικά δωράκια και εδέσματα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα ενθύμια και τις φωτογραφίες που χάρισε στα παιδιά καθώς και για την στήριξη και τη βοήθεια που παρείχε στη σχολική μονάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Tags: ,