Το Σάββατο 1 Απριλίου το 2ο Γυμνάσιο συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ Γυμνασίων του ανθρωπιστικού οργανισμού Kids Save Lives που έγινε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.
Συγχαρητήρια στην ομάδα των παιδιών μας που αποτελούνταν από τους: Γκανάβα Θεοδώρα, Ζαφείρη Ανδρονίκη, Πεταλά Άρη και Σπανού Αλεξάνδρα.

Η εμπειρία μοναδική, και μπορεί να μην κέρδισαν την πρώτη θέση, αλλά βγήκαν νικητές στη ζωή αφού έμαθαν την πιο σημαντική από όλες τις δεξιότητες: πώς να επαναφέρουν στη ζωή κάποιον που έχει «φύγει» από ανακοπή καρδιάς.

Στη δύσκολη και τόσο σημαντική μας προσπάθεια στάθηκε δίπλα μας, με τις οδηγίες της η κ. Πάλλα Δήμητρα πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ΚΑΡΠΑ από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), καθώς και το ΕΣΕΚΥΖ (Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης και Υποστήριξης της Ζωής) με τα υλικά μέσα που μας παραχώρησε (πρόπλασμα και αμπού) για τις προπονήσεις.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου που με πολλή θέρμη υποστήριξε την πρωτοβουλία μας αυτή.

Υπεύθυνη δράσης: Νικολάου Πολυξένη (ΠΕ11)
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για του χρόνου.