Την Πέμπτη 5 Μαΐου έως το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 μία ενδιαφέρουσα Τριήμερη Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και Έδεσσα-Νάουσα πραγματοποίησαν οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Λάρισας. Ακολουθώντας το πρόγραμμα οι μαθητές και μαθήτριες με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν  τα κυριότερα αξιοθέατα που είδαν με πολύ ενδιαφέρον και θα τους μείνουν στην μνήμη τους.

Πιο συγκεκριμένα έγινε επίσκεψη στα παρακάτω:

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Ροτόντα-Κάστρα-Αψίδα του Γαλέριου-Ανάκτορα του Γαλέριου-Λευκός Πύργος-Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου- Ομπρέλες (γλυπτό Ζογγολόπουλου)- στην Θεσσαλονίκη καθώς και στους καταρράκτες  Έδεσσας και στο Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Η διαμονή της αποστολής , έγινε στο ξενοδοχείο CAPSIS στη Θεσσαλονίκη.

Οι μαθητές και μαθήτριες με τους συνοδούς τους διασκέδασαν με την ψυχή τους, στο Club Sofita και στο Ρεμπετάδικο Μουσικές και Χρώματα.

Οι στόχοι της εκδρομής πραγματοποιήθηκαν, δεδομένου ότι οι μαθητές και μαθήτριες γνώρισαν αξιοθέατα  με Ιστορικό, Αρχαιολογικό και Θρησκευτικό ενδιαφέρον.

Η μετακίνηση έγινε με το Τουριστικό Γραφείο Μαντέλας tours και ήταν άριστη, ενώ τους μαθητές και μαθήτριες συνόδευσαν οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου: Αθανασιάδου Ελένη, Αντωνίου Μαρία, Βαλαβάνη Ασπασία, Νικολάου Τζένη, Παλάτος Χρήστος, Τσακνάκης Θωμάς και Τσιάρας Νικόλαος.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Χώρους επίσκεψης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Tags: , ,